ΦΡΙΚΗ στη Θεσσαλονίκη – Κρατούσε ομήρους μάνα και γιο και τους βίαζε…

Μια πραγματικά ανατριχιαστική υπόθεση, εξιχνίασε η… αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Σοκαρισμένοι έμειναν μέχρι και οι έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, όταν έφτασαν στην πλήρη εξιχνίαση μιας πραγματικά απίθανης υπόθεσης.

Ομηρία στη Βόλβη

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία της 33χρονης, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς στο πλαίσιο λαθροδιακίνησης, μετέφερε έναντι χρηματικού ποσού, την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά τη της παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία και την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στη Βόλβη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την παραμονή της στην Τουρκία και στην Ελλάδα, ο δράστης με τη χρήση βίας και απειλής βίας σε βάρος της ίδιας και των ανήλικων παιδιών της, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης ο συλληφθείς κατά τη διαμονή τους στην Τουρκία προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του ανήλικου γιου της

Η σύλληψη

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.