Συμμορίτες Κατακρεούργησαν Στα Εξάρχεια, Θεσσαλονικιό Γιατί Φορούσε Μπλούζα Με Την Ελληνική Σημαία Και Τον Ήλιο Της Βεργίνας…!!!

Άγριο Πάσχα για έναν Θεσσαλονικιό που αποφάσισε να περάσει το Πάσχα με την Οικογένεια του στην Αθήνα, κοντά στον γιό του που σπουδάζει στην πρωτεύουσα.

Μαζί με την σύζυγό του και το παιδί του κατευθύνθηκαν εχθές Δευτέρα για καφέ στα Εξάρχεια, αλλά έκανε το λάθος να φοράει μπλούζα που ανέγραφε «Μacadonian warrior» και έφερε την ελληνική Σημαία και τον Ήλιο της Βεργίνας.
Ο άνδρας έγινε αντιληπτός από άπλυτους συμμορίτες που περιπολούν στην περιοχή. 1 – 15 από αυτούς του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές, τον ξυλοκόπησαν άγρια, του ξέσκισαν την μπλούζα και ανάγκασαν σε φυγή τόσο τον ίδιο, όσο και τον γιό με την σύζυγο του, που επίσης άρπαξαν μερικές “ψιλές” στην προσπάθεια τους να προστατέψουν τον άνθρωπό τους.

Ο άτυχος Θεσσαλονικιός κατευθύνθηκε μόνος του στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί προς το αστυνομικό τμήμα όπου και κατήγγειλε το περιστατικό…

Το μίσος των συμμοριτών συνεργατών του ΣΎΡΙΖΑ και του συστήματος για κάθε τι ελληνικό, αναδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία…