ΣΑΛΟΣ: Αυτό είναι σημαντικότερο για την κυβέρνηση από την Μακεδονία – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ αλλά και την «απάντηση» του… Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο, στο οποίο δεν έδωσαν την δέουσα σημασία τα μεγάλα ΜΜΕ κάνει εδώ και τρεις μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για ομιλία της Κατερίνας Νοτοπούλου στην υποτιθέμενη ανοιχτή εκδήλωση «για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη» που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, όπου τελικά υπήρχε ακόμα και Face control και όσοι δεν ήταν επιθυμητεοί δεν τους επετράπη η είσοδος.

Θυμηθείτε: Face Control ΣΥΡΙΖΑ: «Είσαι δεξιά και φασίστρια – Δεν μπορείς να περάσεις» – Πανελλήνια οργή με αυτό το ΒΙΝΤΕΟ

Η κ. Νοτοπούλου έκανε μια σύντομη παρέμβαση τονίζοντας μεταξύ άλλων πως με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών ξέσπασαν στην πόλη, ακραίες φωνές που ήταν κλεισμένες για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Η είδηση όμως δεν είναι ακριβώς αυτή!

Δήλωσε, πέραν τούτου η κα Νοτοπούλου:

«Όταν έγινε ακτιβιστική δράση για το κλίμα σε όλη την Ευρώπη μαζεύτηκαν εκατοντάδες νέοι που διαδήλωσαν μαζικά. Στην Θεσσαλονίκη ήταν 50. Αντίθετα έζησα μια μέρα στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου από έξω πέρασαν περίπου 500-600 μαθητές, κάποιοι από αυτους πάνω σε άλογα μοίραζαν φυλλάδια που έλεγαν ότι η δημοκρατία πουλά τη Μακεδονία. Ήταν της μόδας».

Για την κυβέρνηση λοιπόν η, από πολιτικούς (βλ. Πρόεδρος των ΗΠΑ) αλλά και επιστήμονες, αμφισβητούμενη θεωρία της δήθεν υπερθέρμανσης, πάνω στην οποία βασίζονται οι «μαζικές» και «οργανωμένες» δράσεις για το «κλίμα» και χάριν αυτής επιβάλλονται παντού στον πλανήτη «πράσινοι φόροι», είναι σημαντικότερη από τις τύχες της Μακεδονίας, της οποίας την σημαντικότητα ουδείς αμφισβητεί, ακόμα και οι εχθροί του Ελληνισμού.

Τα πολλά λόγια περισσεύουν: