Πατέρας ανάγκασε την κόρη του να παντρευτεί… τον βιαστή της όταν ήταν 14 ετών

  • Στο βίντεο του γάμου, ο Seaton αγκαλιάζει τη νέα νύφη του – 10 χρόνια νεότερη από τον ίδιο – κι ακούγεται ένας καλεσμένος να λέει: «το κοριτσάκι σας μεγάλωσε»

Είχε αναπτύξει μια φιλία με τον 24χρονο Aaron Seaton, που εργαζόταν στο κατάστημα ψαρέματος του πατέρα της τον Ιούνιο του 2015.

Αλλά όταν η έφηβη επέστρεψε στο σπίτι, μεθυσμένη μια νύχτα, έχασε τις αισθήσεις της στο αγροτικό του Seaton, το οποίο σταθμευμένο έξω από κατάστημα στο Rocky Mountains.

Η Heather τρομοκρατήθηκε το επόμενο πρωί όταν ο Aaron της είπε ότι είχαν κάνει σεξ – κάτι που δεν μπορούσε να θυμηθεί.

Όμως, η Heather ήταν έγκυος και τρομαγμένη και μόνη της. Μοιράστηκε το μυστικό της με τους γονείς της – και η αντίδρασή τους χώρισε την οικογένειά τους και άφησε τον νεαρό που έφταιγε για ζωή.

Η Heather δήλωσε σε ντοκιμαντέρ του BBC: «Ήξερα ότι με εκμεταλλεύτηκε, αλλά δεν ήθελα να το ομολογήσω. Ήμουν τρομαγμένη και όταν οι γονείς μου ανακάλυψαν ότι ήμουν έγκυος. Ο μπαμπάς μου έμοιαζε ότι θα πάθαινε καρδιακή προσβολή και όταν η μαμά μου έμαθε, όλη η κόλαση ξέσπασε».

Η τότε 14 ετών Heather, επέλεξε να μείνει με τον πατέρα της, Keith Strawn, στο Αϊντάχο όταν οι γονείς της χώρισαν και η μητέρα της μετακόμισε σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ.

Φοβούμενη για την κόρη της, η μαμά της Heather κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο 24χρονος Seaton κατηγορήθηκε για βιασμό.

Αλλά ο μπαμπάς της έφηβης, Keith, είχε άλλες ιδέες.

«Ο παππούς μου πρότεινε ότι ο Aaron και εγώ πρέπει να πάμε στον Καναδά, η μαμά μου αρχικά μίλησε για έκτρωση, αλλά δεν ήθελα να το κάνω αυτό και ο μπαμπάς είπε ότι πρέπει να παντρευτούμε. Για τον μπαμπά μου ήταν θρησκευτικό το ζήτημα και αυτό πάτησε σε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους μου. Δεν είχα και τα δύο μου γονείς έτσι συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να το κάνω αυτό», είπε η Heather.

Κρατώντας το μυστικό το σχέδιο από τη μαμά της Heather, ο πατέρας της οδήγησε την κόρη του και τον άνδρα που την είχε βιάσει 2.000 μίλια μακριά από το σπίτι τους στο Αϊντάχο στο Μιζούρι.

Παρά την το γεγονός ότι τότε ήταν νόμιμη η ηλικία κάτω των 16 ετών για να παντρευτεί κάποιος σε 28 πολιτείες των ΗΠΑ, ο Keith πίστευε ότι ο γάμος δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στο Αϊντάχο. Αλλά, στο Μιζούρι επιτρέπεται στα 15χρονα να παντρευτούν όσο έχουν τη συγκατάθεση ενός γονέα.

Αλλά το Μισσούρι επιτρέπει στα 15χρονα να παντρευτούν όσο έχουν τη συγκατάθεση ενός γονέα.

Στο βίντεο του γάμου, ο Seaton αγκαλιάζει τη νέα νύφη του – 10 χρόνια νεότερη από τον ίδιο – κι ακούγεται ένας καλεσμένος να λέει: «το κοριτσάκι σας μεγάλωσε».

Στην αρχή, η Heather λέει ότι ήταν ευτυχισμένη στο γάμο της, αλλά στη συνέχεια υπέστη αποβολή και η σχέση της έγινε ζωντανός εφιάλτης.

Οι κατηγορίες σε βάρος του Seaton ίσχυαν ακόμα και τώρα ο πατέρας της Heather βρέθηκε αντιμέτωπος με ποινική καταδίκη γιατί την ανάγκασε να παντρευτεί τον άνδρα που την είχε βιάσει.

Η Heather είπε: «Παντρεύτηκα ένα τέρας. Τα παιδιά φοβούνται τα τέρατα κάτω από το κρεβάτι τους, αλλά το τέρας μου δεν κρύβεται στη ντουλάπα».

Τον Ιανουάριο του 2016, μόλις τέσσερις μήνες μετά τον γάμο του με την Heather, ο Seaton φυλακίστηκε για 15 χρόνια για βιασμό.

Έκτισε μόλις τρία χρόνια της ποινής του και στη συνέχεια απελευθερώθηκε.

Ο πατέρας της Heather, Keith Strawn, καταδικάστηκε επίσης για τραυματισμό παιδιού και φυλακίστηκε για τέσσερις μήνες. Τώρα προσπαθεί να προχωρήσει με τη ζωή της και να ξαναφτιάξει τη σχέση της με τον πατέρα της.

Η Heather βρήκε την αγάπη και απέκτησε ένα κορίτσι τεσσάρων μηνών.

Όμως, η Seaton ρίχνει μια μεγάλη σκιά στη ζωή της – και η οικογένεια έχει καταφύγει σε ακραία μέτρα για να αισθανθεί ασφαλής. Η Heather εξήγησε: «Θεωρήσαμε ότι ήταν καλή ιδέα να αγοράσουμε ένα όπλο. Δεν πρόκειται απλά να ζήσω με το φόβο του να επιστρέψει γιατί είμαι προετοιμασμένη αν το κάνει».

«Αν πλησιάσει οπουδήποτε κοντά μου ή την κόρη μου, θα τον πυροβολήσω», είπε.