Παιδάκι Καλούσε Βοήθεια Γιατί Ο Πατέρας Του Έδερνε Ανελέητα Τη Μητέρα Του
Παιδάκι καλούσε βοήθεια γιατί ο πατέρας του έδερνε ανελέητα τη μητέρα του

Ένα μικρό παιδί βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Τρίπολη και ζήτησε απεγνωσμένα τη βοήθεια των κατοίκων για να σωθεί η μητέρα του.

Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στην Τρίπολη, όταν είδαν ένα μικρό παιδί να βγαίνει τρομοκρατημένο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου κατοικεί με την οικογένειά του και να ζητάει απελπισμένα βοήθεια για να σωθεί η μητέρα του.

Κάποιοι κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σπίτι το βράδυ της Παρασκευής, αλλά βρήκαν κλειδωμένη την πόρτα του, ενώ από το εσωτερικό του διαμερίσματος ακούγονταν κραυγές πόνου! Έτσι, την έσπασαν και συνέλαβαν τον 35χρονο πατέρα του παιδιού, ο οποίος ξυλοκοπούσε ανελέητα την σύζυγό του!

Ο αλβανικής καταγωγής άνδρας προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, αν και έφερε και αυτός τραύματα στο πρόσωπο τα οποία ισχυρίστηκε ότι του προκάλεσε η γυναίκα του. Πάντως, η μητέρα διακομίστηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

Η γυναίκα – θύμα της ενδοοικογενειακής βίας κατέθεσε μήνυση και ο 36χρονος – σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία – θα μεταβεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Πηγή :viralgreece.eu