Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι: » Tη σκότωσα για να μην ταλαιπωρεί την κόρη μας» ισχυρίστηκε ο ηλικιωμένος!

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Αγίου Όρους, στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, έπειτα από εκείνη που σόκαρε το Πανελλήνιο στο Ελληνικό!

Ο ηλικιωμένος άνδρας άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, στραγγάλισε με ένα καλώδιο την 80χρονη σύζυγό του, στην κουζίνα του διαμερίσματός τους, στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Ο ηλικιωμένος, που πάσχει από άνοια, παρέμεινε στον ίδιο χώρο με τη νεκρή γυναίκα του, άγνωστο για πόσο ώρα, ώσπου το μεσημέρι τους βρήκε εκεί ο εγγονός τους, γυρίζοντας από το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί, ειδοποίησε τη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία, ενημερώνοντας για όσα είχαν συμβεί μεταξύ των γονιών της. Αυτή την ώρα, επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί και αναμένεται ιατροδικαστής.

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρούσι

Οι κάτοικοι τις περιοχής και γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού μίλησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου λέγοντας πως δεν είχαν δόσει κανέαν ίχνος δικαιώματος και πως ο 90χρονος ήταν όπως είπαν χαρακτηριστικά ένας κύριος.

Ο 90χρονος φερόμενος ως δράστης φαίνεται να δήλωσε τα εξής: » Τη σκότωσα για να ησυχάσει και να μην ταλαιπωρείται η κόρη μας.»

athensmagazine.gr