Νταντά – Τέρας Έδερνε το Παιδί που Φρόντιζε με Ζώνη και το Δηλητηρίασε με τον Πιο Φρικτό Τρόπο

Αλάτι: Μια νταντά δηλητηρίασε ένα αγόρι ηλικίας δύο ετών, δίνοντας του πολύ αλάτι, ενώ βρισκόταν στην φροντίδα της. Η γυναίκα αυτή καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκισης σε ρωσική φυλακή.

Αλάτι: Τι ακριβώς συνέβη
Η μητέρα δυο παιδιών Yana Deinesh και ηλικίας 25 ετών, σκόπιμα έβαλε τεράστια ποσότητα αλατιού στο κουάκερ του αγοριού και τον ανάγκασε να φάει το δηλητηριώδες γεύμα.

Είχε την ευθύνη για τη φροντίδα του μικρού, αφού η μητέρα του δεν μπορούσε να το φροντίσει, λόγω της δουλειάς της. Για ένα μήνα, η νταντά και η οικογένειά της συστηματικά χλεύαζαν το παιδί και το χτυπούσαν με μια ζώνη.

Το περιστατικό με το γεύμα, πραγματοποιήθηκε στο χωριό Kholmogory, στην περιφέρεια Arkhangelsk της βορειοδυτικής Ρωσίας. Τοπικές αναφορές λένε, ότι ο Deinesh δηλητηρίασε το γεύμα του αγοριού τον Ιούνιο του 2018, επειδή ήταν κακόκεφο και έπρεπε να τιμωρηθεί.

Αλάτι: Πόση ποσότητα έβαλε και γιατί είναι θανάσιμη
Η σατανική νταντά έριξε σχεδόν μισό πακέτο αλατιού στο χυλό του παιδιού. Στη συνέχεια ανάγκασε το μικρό παιδί να το φάει. Λίγο αργότερα, το αγόρι άρχισε να μην νιώθει καλά και έχασε τις αισθήσεις του. Το πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο σε κρίσιμη για την ζωή κατάσταση.

Οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του παιδιού, αλλά παρά τις προσπάθειες τους, πέθανε με δηλητηρίαση από αλάτι. Οι ιατροδικαστές δήλωσαν ότι, το θύμα αναγκάστηκε να φάει τουλάχιστον 50 γραμμάρια αλάτι.

Ως αποτέλεσμα, η δόση αλατιού στο σώμα του αγοριού ξεπέρασε τα φυσιολογικά επίπεδα κατά 60 φορές και τον σκότωσε. Η Deinesh συνελήφθη και λίγο αργότερα ομολόγησε τις πράξεις της.

Ο εισαγγελέας Βαντίμ Κουτσίν δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ: «Ακόμη και ένας ενήλικας δεν μπορεί να φάει τόσο πολύ αλάτι. Το θύμα αναγκάστηκε να το φάει και ο κατηγορούμενος τον εξανάγκασε σκόπιμα. Αυτή είναι μια σκόπιμη βίαιη πράξη. Θεωρήσαμε την υπόθεση ως δολοφονία.»

Το περιφερειακό δικαστήριο καταδίκασε την Yana Deinesh σε 14 χρόνια φυλάκισης.