Μεθυσμένος πατέρας βίασε την κόρη του γιατί την πέρασε για τη γυναίκα του

Σοκ προκαλεί αυτή η υπόθεση στην Κίνα, με πατέρα που γύρισε στο σπίτι του μεθυσμένος και βίασε την κόρη του νομίζοντας πως κάνει σεξ με τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, που επικαλείται κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο 59χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στις 22 Μαρτίου του 2018, μεθυσμένος και σύρθηκε στο κρεβάτι της 15χρονης κόρης του.

Όπως είπε ο ίδιος στην αστυνομία, νόμιζε πως βρισκόταν στο κρεβάτι με τη γυναίκα του και αμέσως μόλις κατάλαβε το λάθος του σταμάτησε τη σεξουαλική επαφή.

Η 15χρονη από την πλευρά της είπε πως κατάλαβε ότι ο μπαμπάς της την είχε μπερδέψει με τη μαμά της και προσπαθούσε να του το πει αλλά δεν κατάφερνε να τον σταματήσει.

Το κορίτσι ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου, στον οποίο είπε πως είχε συγχωρέσει τον πατέρα της. Έτρεφε όμως οργή και δυσαρέσκεια προς τον υπάλληλο των κοινωνικών υπηρεσιών που κατήγγειλε το περιστατικό χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Στον 59χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών.

Η 15χρονη είπε πως ένιωθε ένοχη επειδή μετά το περιστατικό η οικογένειά της χωρίστηκε και κατηγόρησε γι’ αυτό τον υπάλληλο.

Ο πατέρας πρότεινε συμβιβασμό με αποδοχή από την πλευρά του της κατηγορίας της αιμομιξίας για να αποφύγει τη δίωξη για βιασμό αλλά ο δικαστής το απέρριψε.

Χθες ο 59χρονος εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου και ομολόγησε την ενοχή του για τον βιασμό, προσθέτοντας πως δεν ήθελε να βάλει τη γυναίκα και την κόρη του στη δοκιμασία του να δώσει στοιχεία για όσα συνέβησαν στο δικαστήριο.

Ο δικαστής μείωσε τελικά την αρχική ποινή της 5ετούς φυλάκισης στο μισό λαμβάνοντας υπόψη την ομολογία της ενοχής του και το ότι δήλωσε μετανιωμένος αλλά και την κατάθεση της κόρης του στην αστυνομία.

Πηγή: newsbeast.gr