Και Στην Παρέλαση Η Μακεδονική 25 Μαρτίου Θα Παραμείνει Ξακουστή! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΜΩΣΟΥΝ!!!

Κείμενα Νίκος ΛυγερόςΕπιμέλεια Σοφία ΝτρέκουΠροσπάθησαν να μας απαγορεύσουντις εικόνες στα σχολείααλλά δεν τα κατάφερανκαι δεν μπόρεσαννα μας απαγορεύσουντον σταυρό στη σημαία.Τώρα προσπαθούννα μας απαγορεύσουντο εμβατήριοΜακεδονία Ξακουστήκαι θέλουν να το πετύχουνγια να μπορούν στη συνέχειανα μας απαγορεύσουνακόμα  και τον Εθνικό Ύμνοεπειδή τους ενοχλούνοι αναφορές στον Ελληνισμόπου είναι διαχρονικός.Η Μακεδονική 25 Μαρτίου

Όσο και να θέλει να ξεχαστεί το θέμα της Μακεδονίας επειδή δεν μπορεί να υποστηρίξει έμπρακτα η κυβέρνηση το Προσύμφωνο των Πρεσπών, έρχεται η εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου και θα πρέπει και πάλι να αντιμετωπίσει τις παρελάσεις που θα κάνουν αναφορά στο νέο Μακεδονικό Αγώνα και μάλιστα θα πουν με όσο πιο ελληνικό τρόπο μπορούν το τραγούδι Μακεδονία ξακουστή!

Διότι κανείς δεν έχει ξεχάσει την προσπάθεια απαγόρευσης από αυτούς που θεωρούν ότι πρόκειται για αλυτρωτικό παράδειγμα που εμπίπτει στο Προσύμφωνο των Πρεσπών, ενώ αυτό δεν έχει καν ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Έτσι θα παροτρύνουμε όλους όσους ακολουθούν τον ελληνικό λαό να συνεχίσουν τον αγώνα με τρόπο ξεκάθαρο και στις 25 Μαρτίου, αφού είναι το πρέπον για την ιστορία του Ελληνισμού.

Έτσι όσοι θέλουν να ξεχάσουν το απαράδεκτο θα τους το υπενθυμίσουμε, γιατί κανείς από εμάς δεν σέβεται ένα κείμενο που φτιάχτηκε από μία κυβέρνηση μειοψηφίας.

Καλό είναι να το ξέρουν και οι επόμενοι διότι ο στόχος μας είναι η ακύρωση του Προσυμφώνου και τίποτα λιγότερο. Κι είναι τα κόμματα που πρέπει ν’ ακολουθήσουν την Μακεδονία κι όχι το αντίθετο βέβαια. Ας το μάθουν όλα.

Και στην παρέλασηγια τις 25 Μαρτίουθα πρέπει να ακουστείτο Μακεδονία ξακουστήγια να ξέρουν όλοι όσοιμας απαγόρευσαναυτό το τραγούδιότι δεν πρόκειταινα τους ακούσουμεόσο και να χτυπιούνταιγιατί είμαστετης μνημοσύνηςκι όχι της λήθηςγιατί είμαστετης αντίστασηςκι όχι ραγιάδεςπου λειτουργούνμόνο με διαταγέςγιατί δεν ξέρουνπώς να ζήσουνελεύθεροι.Η Μακεδονία θα παραμείνει ξακουστή!

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει δίκιο, το γνωστό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» δεν πρόκειται να φοβηθεί τέτοια κυβέρνηση και θα συνεχίζουμε να τραγουδάμε ακόμα περισσότερο.

Κι αν θελήσουν να το απαγορεύσουν εντελώς και επίσημα τότε θα μεταμορφωθεί σε άσμα αντίστασης ενάντια στη βαρβαρότητα που θεωρεί ότι οι ιστορικές αναφορές είναι ουσιαστικά αλυτρωτικές διότι εξετάζει τα πάντα με ιδεολογικό τρόπο.

Το μένος και το μίσος της κυβέρνησης κατά της ιστορίας φαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα. Θεωρεί ότι το Προσύμφωνο έχει ήδη περάσει και προσπαθεί να εφαρμόσει αυτό το απαράδεκτο κείμενο πριν ακόμα τελειώσει η νατοϊκή διαδικασία.

Τώρα όσον αφορά στον ελληνικό λαό δεν χρειάζεται πια και πολύ, για να νιώθει ότι πιέζεται έτσι λειτουργεί αμέσως αντιδραστικά και αντιστέκεται όλο και πιο γρήγορα σε παράλογες αποφάσεις.

Πάντως τώρα έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι δεν πρόκειται αυτή η κυβέρνηση να μην συνεχίσει τα τεχνάσματά της για ν’ αλλοιώσει τα πάντα όσο δεν την έχουμε διώξει από την εξουσία για ν’ απελευθερωθεί η Ελλάδα.Με τα Συλλαλητήρια άλλαξε η ιστορίακι αντιστάθηκε στις επιθέσειςτης βαρβαρότητας αλλιώς το θέμαθα είχε λήξει, έτσι πάρταως παράδειγμα για τη συνέχειατου έργου του Ελληνισμού.