Θεσσαλονίκη: Σύγχρονα μηχανήματα δώρισαν στο ΑΧΕΠΑ Σαββίδης και ΠΑΟΚ

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας επισκέφθηκαν σήμερα το νοσοκομείο

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο ιδιοκτήτης της Ιβάν Σαββίδης, με την παράδοση σύγχρονων ιατρικών  μηχανημάτων στην Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική  του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ που έγινε με την παρουσία αντιπροσωπείας της λαοφιλούς ομάδας που την αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Λημνιός και ο  επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Μανώλης Παπακώστας. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ  και αντιπροσωπεία του PAOK Action επισκέφθηκαν σήμερα το τμήμα Α’ της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής   όπου και ξεναγήθηκαν από τον Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής.

Ο παραδοτέος εξοπλισμός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων και η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του   Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα. 

Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος

.typosthes.gr