Γερμανία: Συνετρίβη αεροσκάφος – Υπάρχουν νεκροί

Πέντε νεκρά μετά από συντριβή και λειτουργία διάσωσης

Στο νότιο Εσεζουανικό Erzhausen υπήρχαν δύο βαριά ατυχήματα με αρκετούς νεκρούς σε γρήγορη διαδοχή. Ένα μικρό αεροπλάνο έπεσε σε ένα πεδίο – λίγο αργότερα ένα αστυνομικό αυτοκίνητο συνετρίβη στο δρόμο εκεί.

Κοντά στο νότιο μέρος της Έσσης Erzhausen ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη σε ένα σπαράγγια τομέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις άνθρωποι πέθαναν στο ατύχημα. Από πού προέρχεται το μηχάνημα ήταν αρχικά άγνωστη.
Σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις, η μηχανή έξι θέσεων καίγεται μετά από συντριβή της εντελώς, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Darmstadt. Το πεδίο των συντριμμιών καλύπτει ακτίνα μέχρι 20 μέτρα. Ο χώρος του ατυχήματος ήταν κλειστός. Εικόνες από τη σκηνή του ατυχήματος έδειξαν άνοδο του καπνού.

DISPLAY

Η Egelsbach αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης υποστηρίζει ότι περίπου 72.000 κινήσεις αεροσκαφών ετησίως, το μεγαλύτερο περιφερειακό αερολιμένα στη Γερμανία. Εκτός από τους υπαλλήλους της ποινικής έρευνας ήταν επίσης η Federal Bureau of Investigation αεροσκαφών ατυχημάτων στην έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος με ενσωματωμένο, ανακοίνωσε η αστυνομία σήμερα με. Επιπλέον, πολλές δυνάμεις έσπευσαν από την αστυνομία και τις οργανώσεις διάσωσης των γύρω κοινοτήτων στη θέση του ατυχήματος.
Αστυνομικό αυτοκίνητο συνέτριψε στο δρόμο προς την περιοχή συντριβής
Μόλις λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της συντριβής, έλαβε χώρα ένα δεύτερο ατύχημα: Σε μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε ένα περιπολικό της αστυνομίας και ένα άλλο αυτοκίνητο δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας στο Offenbach, οι τρεις επιβαίνοντες στο περιπολικό αυτοκίνητο τραυματίστηκαν σοβαρά. Οι δύο κρατούμενοι στο αυτοκίνητο του φερόμενου αιτία ατυχήματος έχασαν τη ζωή τους.

DPA
Patrol αυτοκίνητο μετά από ατύχημα στο B486 κοντά Langen

DISPLAY

Οι αστυνομικοί ήταν σε εξέλιξη στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους σύμφωνα με τις πρώτες διαπιστώσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη σκηνή. Οι συνάδελφοι οδήγησαν με μπλε φώτα στον κεντρικό δρόμο 486, όταν ένα αυτοκίνητο ήρθε να τα συναντήσει στη λωρίδα τους.
Η αρχική διερεύνηση του άλλου αυτοκινήτου είχε αγγίξει ένα αυτοκίνητο σε μια προσπέραση ήταν ολίσθηση και το κεφάλι χτύπησε στο αυτοκίνητο της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο Offenbach. Αρχικά, η αστυνομία δεν παρείχε πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των θυμάτων