Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Αυτός είναι ο 43χρονος που αποπλάνησε τη 14χρονη μαθήτρια

  • Νέα στοιχεία για την τραγωδία έρχονται στο φως
  • Η κόρη του 43χρονου ήταν συμμαθήτρια και φίλη με την άτυχη 14χρονη
  • Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε αισχρό υλικό

Συγκλονίζουν τα στοιχεία της τραγωδίας στο Μοσχάτο, αφού μία 14χρονη μαθήτρια έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις ράγες του Ηλεκτρικού,στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Λίγες ημέρες πριν, η μητέρα και ο πατριός του άτυχου κοριτσιού, είχαν ανακαλύψει ότι είχε σεξουαλική σχέση με έναν 43χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών, στη γειτονιά τους. Αμέσως τον κατήγγειλαν στις Αρχές για αποπλάνηση ανηλίκου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως  η σχέση τους δεν σταμάτησε μετά από αυτό, και μάλιστα, ο πατριός της 14χρονης τους έπιασε μέσα στο κατάστημα του 43χρονου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν της χθεσινής συγκλονιστικής εξέλιξης, στο σπίτι του 43χρονου, στο κινητό του, βρέθηκε αισχρό υλικό, με γυμνές φωτογραφίες μίας ακόμα 14χρονης με την οποία είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν, την οποία είχε παρασύρει κατά τον ίδιο τρόπο. Ο 43χρονος εκτός από αποπλάνηση ανηλίκου διώκεται και για παιδική πορνογραφία.

Ένα ακόμα τραγικό σημείο της ιστορίας είναι πως ο 43χρονος έχει μία κόρη, επίσης 14 ετών, η οποία ήταν συμμαθήτρια και φίλη με την άτυχη κοπέλα.

Υπενθυμίωεται ότι η 14χρονη είχε αφήσει κι ένα σημείωμα πριν βάλει τέλος στη ζωή της, στο οποίο απευθυνόταν στον 43χρονο, λέγοντάς του μεταξύ άλλων πως «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε».