Αποστολή με άρωμα 2004

Με πτήση τσάρτερ αναχώρησε πριν από λίγη ώρα η Εθνική ομάδα για τη Ζυρίχη, από όπου θα μεταβεί οδικώς για το Μπαντ Ραγκάζ.

Με πτήση τσάρτερ αναχώρησε πριν από λίγη ώρα η Εθνική ομάδα για τη Ζυρίχη, από όπου θα μεταβεί οδικώς για το Μπαντ Ραγκάζ. Εκεί θα «στρατοπεδεύσει» τις επόμενες τέσσερις μέρες για να δώσει το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν και να κάνει προπόνηση την Κυριακή. Τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για τη Βοσνία και το δεύτερο ματς της προκριματικής φάσης του EURO 2020.

Οι 23 παίκτες της αποστολής (η πιο νεανική των τελευταίων ετών) μαζί με τους Άγγελο Μπασινά και Στέλιο Γιαννακόπουλο επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο γεμάτοι όνειρα για την δημιουργία της νέας Εθνικής ομάδας. Στο αεροπλάνο και ο Ντέμης Νικολαΐδης καθώς θα διατελέσει χρέη σχολιαστή για το τηλεοπτικό κανάλι που θα δείξει τα δύο παιχνίδια.

Το μοναδικό άγχος του Άγγελου Αναστασιάδη ακούει στο όνομα Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή αλλά δύσκολα θα παίξει με το Λιχτενστάιν. Θα κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με τη Βοσνία.

Το novasports.gr θα είναι μαζί με την Εθνική ομάδα και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα από την προσπάθεια της «γαλανόλευκης» στο νέο της ταξίδι.

novasports.gr